Over ons

Het Vietnam avontuur begon ooit met een 3-weken reis in 2013 van Noord naar Zuid Vietnam. Van Hanoi, Halong bay, Mai Chau, Sapa, Huế, Hoi An, Nha Trang, Ho Chi Minh naar onze eindbestemming in Phú Quốc. Op slag verliefd waren we op het land en de mensen. Inmiddels zijn we vele reizen en jaren verder. Onze ervaring heeft geleerd dat een Visum On Arrival de makkelijkste manier is om een visum te regelen, maar dat er geen betrouwbare Nederlandse websites beschikbaar waren om deze te bestellen. Met een Nederlandse klantenservice, openingstijden en online service die we hier gewend zijn.

 

VisumVietnamExpert.nl is al jaren een succesvol online bedrijf, waarbij we duizenden VOA’s per jaar leveren aan reizigers naar Vietnam. Onze service is door de jaren heen ook uitgebreid met een chat functie, business visa’s en weekend visa’s. VisumVietnamExpert.nl is daarmee het 4e e-commerce bedrijf die wordt gerund door Carlijn Guns en haar team van online specialisten. Naast deze e-visum website runt zij de grootste regenkleding webshop in Nederland, genaamd FashionBootZ.nl, mogen de handgemaakte laarzen van Boeties.nl niet vergeten worden. In de winter is het bedrijf FashionGloveZ met leren handschoenen ook een groot succes. VisumVietnamExpert.nl is wat dat betreft een vreemde eend in dit rijtje e-commerce bedrijven, maar wel een van de belangrijkste. Professionaliteit, tevreden klanten en onze service staan bij alle bedrijven hoog in het vaandel en dat is terug te zien in onze beoordelingen. Al onze online bedrijven scoren een 9+ via Kiyoh.

 

Onze licentie om visums te verstrekken is bekend bij de Planning and Investment Department of Hanoi City (HAPI) en geregistreerd bij de National Business Registration Portal onder nummer 0113021777. Wil je vrijblijvend een vraag stellen over het land, de steden, het vervoer, hotels of de lokale bevolking neem dan contact op via info@visumvietnamexpert.nl. Wij helpen je graag verder!