Niet goed, Geld terug

VisumVietnamExpert.nl streeft naar een uitstekende tevredenheid bij haar klanten. Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn dan vernemen we dat graag. Wellicht zijn er buitengewone omstandigheden of andere oorzaken waardoor je gebruik wilt maken van deze service. Wanneer het visum is afgewezen zullen we het bedrag altijd restitueren.

Er zijn een aantal regels, die van externe invloed zijn en die niet onder deze service vallen:

  1. We nemen geen verantwoordelijkheid nemen voor annuleringen van geboekte arrangementen (bijvoorbeeld vluchten, hotels, tours) betreffende de reis naar Vietnam.
  2. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor de geplande activiteiten in Vietnam en zijn niet aansprakelijk voor gemaakte kosten en/of schadeloosstellingen betreffende de reis naar Vietnam indien de visumaanvraag is vertraagd of is afgewezen door het immigratiekantoor in Vietnam.
  3. Het visum is alleen geldig op aangegeven vliegvelden en gedurende de periode genoemd in het visa approval letter document. Mocht je aankomen per land of op een ander vliegveld en/of buiten de genoemde periode dan kan de toegang tot Vietnam geweigerd worden. Wij nemen hier geen verantwoordelijkheid voor en zullen de visumkosten niet restitueren.

We ontvangen graag een e-mail via info@visumvietnamexpert.nl met de toelichting op de klacht of feedback en zullen de restitutie binnen 2 werkdagen verwerken.