Aanvraagformulier Visum On Arrival – Approval Letter

Vraag je Visum On Arrival aan door hieronder alle gegevens in te vullen. Neem deze zorgvuldig over van je paspoort (gehele paspoortnaam!). Je dient voor alle reizigers (inclusief kinderen met eigen paspoort) een Visum On arrival aan te vragen. Dit kun je in een keer doen, door meerdere visums aan te vragen. Na goedkeuring van de Vietnamese immigratiedienst ontvang je het Visum Approval Letter via de e-mail. Vraag nu je visum aan vanaf 11€ per persoon (1 month single entry).

Uitleg bij formulier

Wil je weten wat je bij een bepaald veld moet invullen? Klik op het veld en hieronder verschijnt een uitgebreide uitleg. Heb je toch nog vragen, neem dan contact met ons op.


Aankomstdatum

Selecteer hier de datum waarop je aankomt in Vietnam, of de dag ervoor als er een kans aanwezig is dat de vlucht wordt vervroegd. Je visum is vanaf de ingangsdatum 1 maand of 87 dagen geldig afhankelijk van de optie waarvoor je kiest. Je kunt altijd later aankomen, dan de datum die je hebt opgegeven, eerder aankomen is niet mogelijk dan de opgegeven visum datum. Indien je (misschien) van plan bent meerdere keren naar Vietnam te reizen, door bijvoorbeeld tussendoor naar Cambodja of Laos te gaan, kies dan altijd voor multiple entry. Je dient altijd op een van de drie vliegvelden in Vietnam aan te komen. Per land is niet mogelijk via een Approval Letter.

Vertrekdatum

Kies de datum waarbij je vertrekt uit Vietnam. Dit is geen vast gegeven, je mag eerder of later vertrekken, als je maar in de gaten houdt dat je binnen het termijn blijft van je visum geldigheid. Bijvoorbeeld 1 maand: van 5 aug 00.01 uur t/m 5 sept 23.59 uur. Binnen die tijd zul je het land moeten verlaten of een visum moeten aanvragen voor 3 maanden. Hou er rekening mee wanneer je onverwachts langer blijft dan 1 maand of 87 dagen, je plaatselijk het visum verlengd bij een visum kantoor. Dit is overigens niet erg eenvoudig en redelijk kostbaar. Je mag Vietnam per trein, boot of vliegtuig verlaten, hier zijn geen regels aan verbonden.

Aantal Visums

Reis je met een groter gezelschap? Dan kun je zeer simpel meerdere Visum Approval Letters tegelijk aanvragen. Wanneer je kiezen voor meer dan 1 persoon, komen er meerdere paspoort invoervelden tevoorschijn. Je hoeft dan niet alle gegevens opnieuw in te vullen. Reis je met kinderen? Voor kinderen met een eigen paspoort dien je ook een Visum Approval Letter aan te vragen.

Type visum

De overheid in Vietnam maakt verschil tussen zakelijke reizigers en toeristen. Ga je samenwerken met Vietnamese ondernemingen en/of wil je werken / wonen in Vietnam? Dan kies je voor een Business visum on arrival, uitgebreide toelichting en voorwaarden lees je hier: https://www.visumvietnamexpert.nl/zakelijk-visum-vietnam/. Je kunt ook als toerist Vietnam bezoeken met een business visum.

1 of 3 maanden Single Entry -> Je kunt Vietnam maar eenmaal binnenkomen en verlaten. Dit visum is 1 maand of 87 dagen geldig.

1 of 3 maanden Multiple Entry -> Je kunt Vietnam onbeperkt in- en uitgaan gedurende de tijd dat het visum geldig is. Dit visum is 1 maand of 87 dagen geldig. Wanneer je gaat reizen naar Cambodja, Laos en je wilt weer terug naar Vietnam, kies dan altijd voor Multiple Entry.

Voor zakelijke reizigers zijn er meerdere opties, tot 1 jaar.

Voor een visum die 1 maand geldig is heb je bijvoorbeeld het recht om van 5 juli 00.00 uur tot 5 augustus 23.59 uur aanwezig te zijn in Vietnam. Twijfel je of dat haalbaar is, of dat je wellicht toch langer wilt verblijven in Vietnam? Kies dan voor een 3 maanden visum.

Vliegveld

Kies hier het vliegveld waar je arriveert: Tan Son Nhat (in Ho Chi Minh City), Noi Bai (in Hanoi), Da Nang (in Da Nang) of CXR (Nha Trang). Arriveer je uiteindelijk op een ander vliegveld omdat je de reis hebt omgeboekt, dan is dat geen probleem. Wel dient de aankomstdatum niet eerder te zijn dan de datum die op deze Approval Letter afgegeven is.

1 Reisgegevens
Aankomstdatum *
Aantal visums *
Type visum *
Vliegveld *
Verwerkingstijd *
Extra service
Aantal visums: 1
Type visum:
Vliegveld
Visum service:
Verwerkingskosten: 0,00
Extra services: 0,00
Totaal:
2 Persoonlijke gegevens
reiziger #1
Voornamen *
Achternaam *
Paspoortnummer *
Verloopdatum paspoort *
Nationaliteit *
Geboortedatum *
Geslacht *