Aanvraag E-visum Vietnam

Een E-visum kost 39€ en kan besteld worden door bijna alle nationaliteiten (behalve Belgen) die 1 maand (single entry) naar Vietnam afreizen. Je betaalt dan geen stempelkosten meer ter plaatse. Je dient deze aan te vragen voor vertrek naar Vietnam en kunt na het landen direct door de douane. De locaties voor in en uitreizen dienen bekend te zijn.

Uitleg bij formulier

Wil je weten wat je bij een bepaald veld moet invullen? Klik op het veld en hieronder verschijnt een uitgebreide uitleg. Heb je toch nog vragen, neem dan contact met ons op.


Aankomstdatum

Selecteer hier de datum waarop je aankomt in Vietnam, of de dag ervoor als er een kans aanwezig is dat de vlucht wordt vervroegd. Je visum is vanaf de ingangsdatum 1 maand of 87 dagen geldig afhankelijk van de optie waarvoor je kiest. Je kunt altijd later aankomen, dan de datum die je hebt opgegeven, eerder aankomen is niet mogelijk dan de opgegeven visum datum. Indien je (misschien) van plan bent meerdere keren naar Vietnam te reizen, door bijvoorbeeld tussendoor naar Cambodja of Laos te gaan, kies dan altijd voor multiple entry. Je dient altijd op een van de drie vliegvelden in Vietnam aan te komen. Per land is niet mogelijk via een Approval Letter.

Reden van Bezoek

Selecteer de reden van bezoek. Kies je familie? Dan zal dit op het e-visum vermeld staan als: "visiting relatives" Kies je zaken? Dan zal dit vermeld worden als: "business activities"

Aantal Visums

Reis je met een groter gezelschap? Dan kun je zeer simpel meerdere Visum Approval Letters tegelijk aanvragen. Wanneer je kiezen voor meer dan 1 persoon, komen er meerdere paspoort invoervelden tevoorschijn. Je hoeft dan niet alle gegevens opnieuw in te vullen. Reis je met kinderen? Voor kinderen met een eigen paspoort dien je ook een Visum Approval Letter aan te vragen.

Type visum

De overheid in Vietnam maakt verschil tussen zakelijke reizigers en toeristen. Ga je samenwerken met Vietnamese ondernemingen en/of wil je werken / wonen in Vietnam? Dan kies je voor een Business visum on arrival, uitgebreide toelichting en voorwaarden lees je hier: https://www.visumvietnamexpert.nl/zakelijk-visum-vietnam/. Je kunt ook als toerist Vietnam bezoeken met een business visum.

1 of 3 maanden Single Entry -> Je kunt Vietnam maar eenmaal binnenkomen en verlaten. Dit visum is 1 maand of 87 dagen geldig.

1 of 3 maanden Multiple Entry -> Je kunt Vietnam onbeperkt in- en uitgaan gedurende de tijd dat het visum geldig is. Dit visum is 1 maand of 87 dagen geldig. Wanneer je gaat reizen naar Cambodja, Laos en je wilt weer terug naar Vietnam, kies dan altijd voor Multiple Entry.

Voor zakelijke reizigers zijn er meerdere opties, tot 1 jaar.

Voor een visum die 1 maand geldig is heb je bijvoorbeeld het recht om van 5 juli 00.00 uur tot 5 augustus 23.59 uur aanwezig te zijn in Vietnam. Twijfel je of dat haalbaar is, of dat je wellicht toch langer wilt verblijven in Vietnam? Kies dan voor een 3 maanden visum.

Grensovergang

Je kunt de grensovergang van aankomst te kiezen. Dit zal op het visum vermeld worden.
Gelieve alleen het e-visum te bestellen als de overgang zeker is. Het e-visum is niet wijzigbaar. Als je bij een andere grensovergang arriveert kan de toegang tot Vietnam geweigerd worden.

Stad / Provincie

Kies de stad of provincie waar je de eerste nacht verblijft. Weet je dit niet zeker, kies dan: "Weet ik niet"

Hotel / Tijdelijk verblijf

Vul het adres of de naam van het hotel waar je de nacht van aankomst verblijft. 
Weet je dit niet zeker? Geen probleem. Het wordt niet gecontroleerd. Vermeld dan een willekeurig hotel in de plaats waar je verblijft.

1 Reisgegevens
Aankomstdatum *
Reden van bezoek *
Aantal e-visums *
Visum Type *
Grensovergang *
Stad Provincie *
Hotel / Tijdelijk verblijf *
Aantal visums: 1
Verwerkingssnelheid: Uiterlijk geleverd op wo 12 augustus 12:00 NL tijd
Visum Type: 1 month single entry
Reden van bezoek
Visum service:
Totaal:
2 Paspoortgegevens
reiziger #1
Voornamen *
Achternaam *
Geboortedatum *
Geslacht *
Nationaliteit *
Paspoortnummer *
Verloopdatum paspoort *
Foto van het gezicht *
Paspoortpagina JPG / PNG *
Religie *
Paspoort type *
Vertrek locatie *