Voor de zekerheid kun je in onderstaand lijstje nogmaals nagaan wat mee te nemen naar Vietnam voor het ophalen van je Visum:

  1. Uitgeprinte visumautorisatiebrief die je via de e-mail hebt ontvangen (print alle pagina’s uit)
  2. Ingevuld formulier N1 (2 pagina’s) met 1 pasfoto erop gelijmd of geniet. 1 formulier per persoon is voldoende
    (Afmeting pasfoto voorkeur 3×4, 3.5×4.5 of 4×6 cm. Zwart/wit en kleur zijn beide toegestaan)
  3. Paspoort minimaal 6 maanden langer geldig dan de aankomstdatum in Vietnam
  4. Paspoort een lege pagina waarop het visum geplakt kan worden
  5. Contante Amerikaanse dollars of Vietnamese Dong voor het betalen van de stempelkosten
  6. In het vliegtuig ontvang je nog een entry en exit formulier die iedereen in dient te vullen.

Voor zowel zakelijke reizigers als toeristen gelden dezelfde voorwaarden.